Onkkaalan Onni joutui lopettamaan – ”Kävijöitä tulee ikävä”

Onkkaalan Onni sulki ovensa 25. marraskuuta. Vaikka Reija Rasinkangas on pettynyt toiminnan päättymiseen, hän on kiitollinen kokemastaan.

Vuoden 2022 keväällä perustettu kirpputori Onkkalaan Onni on joutunut lopettamaan toimintansa. Sen toiminta loppui 25. marraskuuta.

– Kyllä se niin on, että kannattavuuteen tämä kaatui. Vaikka ihmisiä kävi, liian harva kuitenkaan halusi vuokrata pöytää, sanoo kirpputoria pyörittänyt Reija Rasinkangas.

Rasinkangas toteaa ihmisten olleen pettyneitä, kun hän joutui kertomaan lopettamisaikeistaan. Monelle paikka oli merkityksellinen. Tunnelma on haikea.

– Asiakaskohtaamiset olivat parasta kaikessa. Moni koululainenkin kävi minua moikkaamassa koulupäivän jälkeen.

Rasinkangas olisi toivonut kirpputorin pyörivän. Ikävä tulee juuri kohtaamisia erilaisten ihmisten kanssa.

– Kokemus oli kuitenkin hyvä, vaikka se näin päättyykin. Pälkäneläiset ovat miellyttäviä ihmisiä.

Rasinkangas ei usko tieremontin aiheuttaneen minkäänlaista harmia toiminnalleen.

– Mitä enemmän tuossa pyöri koneita, sitä enemmän ilmaantui myös ihmisiä – sellainenkin ääripää.

Pälkäneellä asuva Rasinkangas katsoo rauhassa, mihin seuraavaksi ryhtyy. Yritystoimintaa hän ei kokonaan sulje pois tulevista pohdinnoistakaan.

Onkkaalan Onni oli vuokralla Edustuspalvelu Setälä oy:n Anu ja Timo Setälällä, jotka myyvät ja ostavat käytettyjä suurtalouskeittiö- ja ravintolalaitteita.

 

Lue lisää:

Uuden kirpputorin pitäjä arvostaa pikkupaikkakunnan ystävällisyyttä ja sydämellisyyttä – ”Pääkaupunkiseudulla mennään vähän kuin laput silmillä, täällä tulet nähdyksi eri tavalla”