Jussi-Pekka Lämsän toinen osa poliisimuistelmista ilmestyi – suomalainen arki esiintyy kirjassa sekä hyvässä että pahassa

Jussi-Pekka Lämsän kirja Kenttäkomisariona Pengerkadulla – Pussihousut II on ilmestynyt.

Aitoon pitkäaikaisen kesäasukkaan ja Sydän-Hämeen Lehden kolumnistinakin tunnetun Lämsän teos on värikäs poliisimuistelma, joissa suomalainen arki ja yhteiskunta esiintyvät hyvässä ja pahassa.

Lämsä kuvaa järjestyspoliisin näkökulmasta kahden vuosikymmenen ajan muutoksia yhteiskunnassa, työelämässä, poliisikoulutuksessa ja kertoo työyhteisöstä, tehtävistä sekä omasta elämästään.

Lukija pääsee seuraamaan 1970–90-lukujen rivipoliisin arkea, mellakkapoliisin perustamista sekä ensimmäisiä tehtäviä Karhu-ryhmässä. Lämsä muistelee parhaimpia sattumuksia muun muassa valtiovierailuilta, Etykin seurantakokouksesta sekä yleisurheilun EM-kisoista.

Lämsä palaa komisariona takaisin legendaariselle Pikku Roballe ja kuljettaa lukijansa värikkäälle Kallion poliisiasemalle Pengerkadulle.

Lue myös:

Kolumnisti, poliisi ja kirjailija Jussi-Pekka Lämsä laittaa kansien väliin kokonaisen trilogian järjestyspoliisin muistelmia – ”Kirjasta puuttuvat sankarit ja sankariteot”