Nina Hannonen nappasi parinsa kanssa latinalaistanssista MM-kultaa

Nina Hannonen ja Jenni Kahiluoto tanssivat upeasti MM-kultaa.

Nina Hannonen voitti tanssiparinsa, valmentajansa Jenni Kahiluodon kanssa kultaa kahdessa latinalaistanssin sarjassa Skopjessa viime viikolla. He ylsivät MM-kultaan caribbeanissa ja synchrossa. Latinostakin tuli pronssia.

– Oli kyllä hyvä reissu. En oikein meinaa vieläkään uskoa tätä todeksi. Kisapäivä oli mieletön, K-Market Järvikansan kauppiaana Luopioisissa tunnettu Nina Hannonen kuvaili tunnelmiaan.

Suomalaisiakin oli mukana kannustamassa. Kisajärjestelyt sujuivat hyvin, ja tanssijoiden kesken vallitsi hyvä ja kannustava ilmapiiri. Kaiken kaikkiaan Suomi saavutti kisoista 15 kultamitalia, joten muillakin meni upeasti.

Kilpailupäivänä 8. marraskuuta Hannonen heräsi aikaisin aamulla. Kaikki sarjat kisattiin samana päivänä, joten tahti oli tiivis. Iltamyöhään oli vielä palkintojenjako.

Mikä siivitti teidät voittoon kahdessa sarjassa?

– Kyllähän iälläkin on varmasti merkitystä. Vastustajia ei enää ole niin hirveästi. Pystyimme pitämään iloisuuden ja hyvän fiiliksen yllä Jennin kanssa. Lavalla tuo loisto varmasti näkyi.

Seuraava kilpailu odottaa

Hannonen ja Kahiluoto juhlivat jo paikan päällä Skopjessa miestensä kanssa. Kaupunkiakin he ehtivät kierrellä ja tutustua lähistöllä olevaan kauniiseen luonnonsuojelualueeseen. Maanantaina hän tarjosi K-Market Järvikansan henkilökunnalle kakkukahvit.

– Hienosti minua ovat kaikki tsempanneet, mistä olen kiitollinen.

Jo maanantaina puhelun aikana Hannonen oli matkalla tanssitreeneihin. Seuraava kilpailukin häämöttää: Hämeenlinnassa järjestetään HML Dance 2.12., johon Hannonen osallistuu tällä kertaa Rantaperkiön Iskun Grande Mamas -ryhmän kanssa.

Kaksi kultaista ja yksi pronssinen mitali kotiin viemisiksi.

 

Lue lisää:

Nina Hannonen latinalaistanssin MM-kisoihin Skopjeen – ”Kun on jo kolme MM-hopeaa, kulta olisi kyllä mahtava saavutus”