Epaalan Anselmi kilpailee jälleen Vuoden hääyritys -tittelistä

Epaalan Anselmi on mukana kilpailun finaalivaiheessa nyt jo kolmatta kertaa. Kuva: Petra Veikkola.

Epaalan Anselmi on tänäkin vuonna mukana Vuoden hääyritys -kilpailussa. Tällä kertaa yritys on valittu ehdolle kahteen eri kategoriaan: Juhlatila ja pitopalvelu.

– Jo näkyvyys Suomen laajuisessa kilpailussa kahdessa kategoriassa 10 finalistin joukossa on meille hieno saavutus. Nyt jännitetään, kuinka finaaliäänestyksessä lopulta käy, Paula Lehtinen Epaalan Anselmista sanoo.

Epaalan Anselmi on mukana kilpailun finaalivaiheessa nyt jo kolmatta kertaa. Vuonna 2020 avattu juhlatalo on saanut lämpimän vastaanoton erityisesti hääjuhliaan järjestävien keskuudessa. Kesäaikaan tiloissa juhliikin viikoittain lähes sata vierasta ympäri Suomen.

Vuoden Hääyritys 2024 -kilpailun voittajat valitaan yleisöäänestyksellä. Finaaliäänestys on käynnissä, ja äänestysaikaa on 3. tammikuuta saakka. Äänestämään pääsee kilpailun nettisivuilla www.lovemedo.fi/l/vhy2024/

Vuoden hääyritys -kilpailun tarkoituksena on esitellä yleisölle suomalaisia hää- ja juhla-alan yrityksiä. Kilpailun järjestää vuosittain Love me do -häätapahtuma yhteistyössä Häät-lehden sekä häähakemisto Amoriini.comin kanssa.

Lue lisää:

Epaalan Anselmi kilpailee Vuoden hääyritys 2023 -tittelistä