Mainostuotteet ja hinnat

Klikkaa kiinnostavaa tuotetta, niin mediakortit avautuvat PDF-tiedostoina. Mediakorteista löydät Sydän-Hämeen Lehden eri markkinointivaihtoehdot hintoineen. Mediakorteista selviävät myös erilaisten mainosten aineistokoot.

 

Paperilehden mainostuotteet

Sydän-Hämeen Lehden paperilehdessä mainostamalla tavoitat paikalliset ja ostovoimaiset kuluttajat. Viikoittain ilmestyvää Sydän-Hämeen Lehden paperilehteä lukee yhteensä jopa 13 300 lukijaa. Uutislehden lisäksi julkaisuvalikoimaamme kuuluu Kangasalan kaupunkiliite Välke, joka jaetaan SHL:n tilaajien lisäksi Kangasalan ei-tilaajatalouksille 9 kertaa vuodessa. Paperinen sanomalehti on edelleen se media, jossa suomalaiset tutkitusti kohtaavat mainoksia kaikkein mieluiten (Sanomalehtien liitto 09/2016). Verkon ja valeuutisten maailmassa sanomalehdet ovat säilyttäneet asemansa eniten luottamusta herättävänä mediana.

Printtimainokset      Palveluhakemisto      OmaMainos      Välke

Digitaaliset mainostuotteet

Sydän-Hämeen Lehden nettisivuilla luetaan uutisia yli 25 000 kertaa viikossa ja yksittäisiä eri kävijöitä on yli 10 300. Digitaaliset mainokset näkyvät shl.fi:ssä kaikilla laitteilla, ja ne on sisäänrakennettu tärkeäksi osaksi sivustoa. Digimainonnan ehdoton etu on sen elävyydessä: kiinnostavaa mainosta voi klikata, jolloin siitä saa välittömästi lisätietoa.

Nettibannerit      OmaMainos

Sisältömarkkinointi

Sisältömarkkinoinnin tuotteemme ovat perinteisestä mainonnasta poikkeavia sponsoroituja artikkeleita. Artikkeli tehdään mainostajan toiveiden mukaisesti, ja juttu erottuu toimituksellisista jutuista ’Mainos’-merkintöjen avulla. Artikkeli julkaistaan aina sekä paperilehdessä että shl.fi:ssä. Sisältömarkkinointi on erityisen tehokasta, koska se vetoaa lukijoihin tarinoidensa, hyödyllisyytensä tai viihteellisyytensä ansiosta.

Mainospaketit

Mainospaketeistamme voit valita sopivan kombon, jossa yhdistellään printtimainontaa, digitaalista mainontaa sekä sisältömarkkinointia. Mainoskomboilla tavoitat paikalliset lukijamme eri kanavissa ja eri tavoin, minkä ansiosta saat mainosviestisi tehokkaasti eteenpäin. Mainospaketin ostamalla säästät markkinointikuluissasi, sillä tarjoamme paketit yksittäisten tuotteiden listahintoja merkittävästi edullisemmin.

Kolmen kombo      Kahden kombo

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.