Miksi Sydän-Hämeen Lehti?

Paikallislehti tavoittaa digissä ja printissä

Sydän-Hämeen Lehti nostaa valokeilaan Pälkäneen ja Kangasalan alueen kiinnostavimmat uutiset, puheenaiheet ja ilmiöt. Paikallissisällöt kiinnostavat ihmisiä sekä digissä että printissä, mikä tarjoaa mainostajalle monipuolisia mahdollisuuksia näkyä paikallisesti.

Sydän-Hämeen Lehden nettisivuilla ja lehden Raitti-sovelluksessa julkaistaan uutta sisältöä joka päivä, mikä houkuttelee digikanaviimme reilusti yli 50 000 digikävijää kuukaudessa (8/2017). Suurin kävijäryhmä ovat Pälkäneen ja Kangasalan paikalliset asukkaat, mutta verkko kiinnostaa myös lähialueilla sekä muualla Suomessa.

Kerran viikossa ilmestyvä paperinen Sydän-Hämeen Lehti puolestaan tavoittaa noin 5 900 paikallista paperilehden lukijaa joka viikko. Paperilehden lukijapeitto on alueella 74 * (Tietoykkönen 12/2016).

Mainostamalla Sydän-Hämeen Lehdessä tavoitat alueen kaikki pääkohderyhmät naisista ja miehistä lapsiperheisiin ja ikäihmisiin sekä paikallisiin päättäjiin. Tarjoamme mainostajille monenlaista näkyvyyttä sekä paperilehdessä että digitaalisissa kanavissamme.

Toimintaamme ohjaavat paikalliset arvot ja paikallinen toimintaympäristö. Lehti on puoluepoliittisesti sitoutumaton.

 

 

 

* Lukijapeitto saa arvoja väliltä 0–100.

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.