Daven Lihashuolto, 4,5https://shl.fi/wp-content/uploads/2017/02/1472_Daven-Lihashuolto.png
Onkkaalantie 7036600PälkäneFI

Daven Lihashuolto

Avainsanat: , ,

Olen opiskellut CWA:ssa Carl Wilhelm Akatemiassa vuoden päivät hierojaksi. Virallinen koulutusnimike on Koulutettu Hieroja, eli tunnetummin Klassinen hieroja. Tämän lisäksi yhtenä erikoistumisalueena opiskeluun sisältyi Urheilijan Lihashuolto.

Koulutukseen sisältyi paljon anatomiaa, ja vielä enemmän käytännön työssäoppia. Noin 700 tuntia on takana kaikenlaisten ja ikäisten asiakkaiden hierontaa, joten tervetuloa rohkeasti hierottavaksi. :

Ennen hierojaksi ryhtymistä olen tehnyt monenlaista työtä rakennusalan parissa, pääasiassa yrittäjänä.

MILLOIN KANNATTAA TULLA HIERONTAAN?

Yleisimpiä syitä tulla hierontaan ovat kipu, lihaskipu, lihaskireydet, päänsärky, unettomuus, huimaus, raajojen puutuminen, stressi ja rentoutuminen, mutta syitä voi olla monia muitakin. Aina voi tulla hierontaan kun tuntuu siltä, että siitä olisi apua.

Niska ja hartiaseudun lihaskireydet on yleisin syy hakeutua hierontaan. Tämän päivän työskentelytavat aiheuttavat paljon niska ja hartiaseudun jumitusta. Niskan seudun lihaskireydet vaikeuttaa pään verenkiertoa, mistä johtuu usein myös päänsärky. Säännöllinen hieronta poistaa kireydet ja estää niiden syntymisen. Hieronnan lisäksi kannattaa harrastaa aerobista liikuntaa, joka myös estää jumien syntymistä.

Urheilijan lihashuollolla on kauaskantoiset vaikutukset. Hieronnan kautta voidaan monin tavoin auttaa urheilijaa maksimaaliseen suoritukseen. Koulutettu hieroja osaa ottaa huomioon urheilijan meneillä olevan kauden ja tämän tiedostaen myös hieroa sen mukaan oikeilla otteilla. Urheilijan kohdalla hieronta tähtää aina maksimaaliseen urheilusuoritukseen ja terveenä pysymiseen.