Kiurukin haluaa rahaa Luopioistentielle

Luopioistentien kunnostukselle toivotaan rahaa.

Valkeakoskelaiskansanedustaja Pauli Kiuru (kok) on esittänyt valtion ensi vuoden talousarvioon rahaa 322-tien remontoimiselle Luopioisten ja Rautajärven välillä. Kiurun mukaan tiellä on seudullisen merkityksen lisäksi merkittävä rooli Pälkäneen kunnan liikenteessä, varsinkin kesäaikaan. Hän muistuttaa tien epätasaisuuksien ja mutkaisuuden olevan sillä liikkuville vaarallinen yhdistelmä. Päällystyksen uusiminen ei korjaustoimenpiteeksi riitä.

Tien rakenteen parantaminen on mukana Pirkanmaan Ely-keskuksen Tienpidon ja liikenteen suunnitelmassa vuosille 2011–2015. Kiuru esitti tieremonttiin myönnettäväksi Ely-keskuksen kustannusarvion mukaisen 600 000 euroa.

Myös keskustan kansanedustaja Mikko Alatalo on esittänyt rahaa samalle tieosuudelle.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?