Mainosta Sydän-Hämeen Lehdessä

Sydän-Hämeen Lehti nostaa valokeilaan Pälkäneen ja Kangasalan alueen kiinnostavimmat uutiset, puheenaiheet ja ilmiöt. Paikallissisällöt kiinnostavat ihmisiä sekä digissä että printissä, mikä tarjoaa mainostajalle monipuolisia mahdollisuuksia näkyä paikallisesti.

Sydän-Hämeen Lehti lyhyesti

  • 9 100 paperilehden lukijaa joka viikko
  • 10 100 uniikkia digilukijaa joka viikko
  • Paperilehden ilmestymispäivä keskiviikko
  • Uutissovelluksessa ja shl.fi:ssä julkaistaan joka päivä tuoreita paikallisuutisia
  • Pääasiallinen levikkialue Pälkäne, Kuhmalahti, Sahalahti ja muu Kangasala
  • Tutustu mediakortteihimme täällä

Mainostamalla Sydän-Hämeen Lehdessä tavoitat alueen kaikki pääkohderyhmät naisista ja miehistä lapsiperheisiin ja ikäihmisiin sekä paikallisiin päättäjiin. Tarjoamme mainostajille monenlaista näkyvyyttä sekä paperilehdessä että digitaalisissa kanavissamme.

Aineistojen jättöajat

  • Valmistettavat aineistot edellisen viikon to klo 12
  • Valmiit aineistot ma klo 10

Palkaneenparhaat.fi

Sivusto on lomalaisen ja kesämatkailijan paras kaveri. Sivusto kokoaa yhteen Pälkäneen palvelut: Ruoka & Juoma, Ostokset, mökkiläisen ja lomalaisen Palvelut sekä Tapahtumat. Lisäksi sivustolla julkaistaan Sydän-Hämeen Lehden juttuja kesätapahtumista.

Sydän-Hämeen Lehti markkinoi sivustoa lomalaisille ja kesämatkailijoille printissä, radiossa ja verkossa. Tutustu Palkaneenparhaat.fi mediakorttiin ja tule mukaan sivustolle.

Mainos myös Pirmedioiden muihin medioihin samalla kertaa

Sydän-Hämeen Lehti on osa Pirmedioita. Yhdellä varauksella ja kustannustehokkaalla mainospaketilla saat kampanjasi kaikkiin medioihimme: Akaan Seutu, Lempäälän-Vesilahden Sanomat, Oriveden Sanomat, Pirkkalainen, Sydän-Hämeen Lehti, Ylöjärven Uutiset, Radio SUN ja Tampereen Kiakkoradio. Kysy lisää!

NÄIN PRINTTIMARKKINOINTI TOIMII

Luotettava ja mieleinen mainosmedia tavoittaa ostovoimaiset kuluttajat

Sydän-Hämeen Lehti paperilehden mainosLUOTETTAVUUS
Sanomalehdet ovat säilyttäneet asemansa eniten luottamusta herättävänä mediana maailmassa, jossa valeuutisia ja vihapuhetta kohdataan valitettavan usein. Siksi paperilehti on mainostajalle suotuisa mediaympäristö.

TAVOITTAVUUS
Paperinen paikallislehti tavoittaa hyvin alueen ostovoimaiset kuluttajat. Sydän-Hämeen Lehdellä on viikossa jopa 9 100 printtilukijaa.

LÄHEISYYS
Paikallislehti on kaikille tuttu mediaympäristö, jossa suomalaiset kohtaavat mainontaa mielellään. Lehti on kuin läheinen ystävä, ja siitä luetaan tarkasti sekä toimitukselliset että kaupalliset sisällöt.

TUTKITUSTI TEHOKASTA
Paperinen sanomalehti on se media, jossa suomalaiset tutkitusti kohtaavat mainoksia kaikkein mieluiten (Sanomalehtien Liitto 09/2016). Siksi mainostaminen paperilehdessä kannattaa.

NÄIN SE TEHDÄÄN
Ensin ideoimme kanssasi mainoksen näkökulmaa. Keskustelun perusteella teemme ehdotuksen, jonka hyväksytämme sinulla.

Tutustu mediakortteihimme täällä.

NÄIN DIGIMARKKINOINTI TOIMII

Elävä banneri johdattaa asiakkaan luoksesi

Sydän-Hämeen Lehti bannerimainos

LINKKI
Bannerin linkki vie klikkaajan suoraan haluamaasi paikkaan, esimerkiksi kotisivullesi. Bannerimainonnan teho perustuu ensisijaisesti mainosnäyttöihin. Kuitenkin erityisen kiinnostavat mainossisällöt voivat saada potentiaalisen asiakkaasi klikkaamaan mainostasi.

TAVOITTAVUUS
Bannerit ovat tärkeä osa Sydän-Hämeen Lehden uutissovellusta ja shl.fi-sivustoa. Paikallislehti tavoittaa digikanavissaan hyvin alueen ostovoimaiset kuluttajat. Sydän-Hämeen Lehden digikanavissa vierailee viikossa jopa 10 100 uniikkia kävijää.

LÄHEISYYS
Paikallislehden digikanavissa mainoksesi on esillä aidosti paikallisessa kontekstissa. Siksi mainoksesi huomataan paremmin Sydän-Hämeen Lehden digikanavissa kuin globaaleilla tai kansallisilla digimainonnan alustoilla. Paikalliset mainokset kiinnostavat lukijoita verkossa yhtä paljon kuin paikalliset uutiset.

LIIKE
Voimme halutessasi lisätä bannereihin liikettä, joka kiinnittää katsojan huomion tehokkaasti. Bannerimainonta on nykyaikaista ja dynaamista markkinointia.

NÄIN SE TEHDÄÄN
Banneri syntyy helposti. Me teemme keskustelun pohjalta ehdotuksen, jonka hyväksytämme sinulla.

Tutustu mediakortteihimme täällä.

NÄIN SISÄLTÖMARKKINOINTI TOIMII

Kiinnostava sisältö sitouttaa lukijan

Sydän-Hämeen Lehti sisältömarkkinointiSITOUTUS
Kiinnostava sisältö vetää lukjoita puoleensa ja sitouttaa heitä viesteihisi. Aidosti hyödyllinen, koskettava tai hauska sisältö sitouttaa lukijan erityisen tehokkaasti.

TARINA
Sisältömarkkinoinnin keinoin voit kertoa yrityksestäsi tarinan, joka jää lukijoiden mieleen. Hyvä tarina jättää pitkäaikaisen muistijäljen, josta on hyötyä, kun lukija valitsee tulevaisuudessa sopivia palveluntarjoajia.

TAVOITTAVUUS
Sisältömarkkinointijutut ovat tärkeä osa Sydän-Hämeen Lehden digikanavia, ja monesti viikon luetuimmat jutut saattavat olla sisältömarkkinointijuttuja. Paikallislehti tavoittaa digikanavissaan hyvin alueen ostovoimaiset kuluttajat. Sydän-Hämeen Lehden digikanavissa vierailee viikossa jopa 10 100 uniikkia kävijää. Sisältömarkkinointijutut ovat näyttävästi esillä myös paperilehdessä, jota lukee viikoittain jopa 9 100 lukijaa.

LÄHEISYYS
Pääset tuomaan esiin yrityksesi asiantuntemusta osana lukijoiden arkea. Sisältömarkkinoinnin avulla voit kertoa yrityksestäsi enemmän, ja näin tulet entistä tutummaksi potentiaalisten asiakkaidesi silmissä.

NÄIN SE TEHDÄÄN
Ideoimme kanssasi jutun näkökulmia, kirjoitamme jutun ja otamme valokuvat. Ennen julkaisua juttu hyväksytetään sinulla.

Tutustu mediakortteihimme täällä.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.