Onko minusta mihinkään?

Kouluttaja Päivi Niemi luennoi seurakuntatalossa torstai-iltana.

Rikkinäinen ja heikko itsetunto vaikuttaa monien elämän ongelmien taustalla, mutta se voi vaivata myös sellaisia ihmisiä, joilla kaikki näyttää päällisin puolin olevan kunnossa. Elämän kulkuun kuuluu tilanteita, joissa ihminen joutuu miettimään, onko minusta mihinkään ja pärjäänkö enää siinä missä muut.

Pälkäneen seurakuntatalossa järjestetään torstaina 11.4. kello 18–19.30 Valkeakoski-opiston luento Voimaa itsetunnosta.  Luennoitsijana on sielunhoitoterapeutti ja kirjailija, psyk. EAT Päivi Niemi, joka työskentelee Tampereen Nnky:ssä kouluttajana ja nuoriso- ja naistyöntekijänä.

Luento on tarkoitettu kaikille itsetuntonsa tutkimisesta ja vahvistamisesta kiinnostuneille ikään ja sukupuoleen katsomatta. Sen tarkoituksena on avata näköaloja siihen, miten itsetunnon saisi voimavaraksi elämään.

Päivi Niemen luentoja kiitetään elämänmakuisiksi – itse hän sanoo toteuttavansa niissä jalat maassa -psykologiaa.

– Puhun siitä, mitä itsetunto on ja mikä sitä koettelee. Terve itsetunto syventää elämän merkitystä – ja  vaikka ihminen kokisi olevansa kuinka kolhiintunut, hänen ei tarvitse jäädä menneen elämän uhriksi, hän kertoo.

– Horjuvallekin itsetunnolle voi tehdä jotain – jo tänään.

Päivi Niemellä on takanaan viisitoistavuotinen ura kouluttajana itsetunto- ja tunnetaitoasioissa. Häneltä on tämän vuoden alussa ilmestynyt toinen itsetuntoa käsittelevä kirja.

Luento järjestetään yhteistyössä Pälkäneen seurakunnan kanssa, joka tarjoaa luennon ajaksi lastenhoitoa seurakuntatalon alakerrassa.