Yllättävän selvin päin pikkujoululiikenteessä

Sisä-Suomen poliisilaitoksen poliisit puhalluttivat yhteensä noin 6300 kuljettajaa perjantain 28. ja sunnuntain 30.11. välillä Pirkanmaalla ja Keski-Suomessa. Puhallutetuista kolmeatoista epäillään rattijuopumuksesta, ja heistä kolmen epäillään ajaneen huumeen tai lääkeaineen vaikutuksen alaisena.

Edellisenä viikonloppuna puhallutettujen määrä oli yli 5000. Puhallutetuista kymmentä epäillään rattijuopumuksesta ja näistä kahden kuljettajan epäillään ajaneen huumeen tai lääkeaineen vaikutuksen alaisena.

– Minulle oli positiivinen yllätys, että näin vähän rattijuopumusepäilyksiä ilmeni, toteaa liikennepoliisisektorin johtaja, ylikomisario Veikko Stolt.

Hänen mukaansa tulos osoittaa, että ylivoimaisesti suurin osa kuljettajista ymmärtää raittiuden merkityksen liikenteessä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?