25 joukkuetta tsemppasi Pitkäjärven Tori’s Koris -turnauksessa

Yhdeksänteen Tori's Koris -turnaukseen osallistui ennätysmäärä joukkueita.
Yhdeksänteen Tori’s Koris -turnaukseen osallistui ennätysmäärä joukkueita.

Ennätysmäärä joukkueita hikoili viikonlopun ajan Kangasalla koripallon merkeissä. Yhdeksättä kertaa järjestetty Tori’s Koris -turnaus keräsi Pitkäjärven liikuntahalliin kaikkiaan 25 joukkuetta. Liikuntahallin saliin tehdyillä kolmella koripallokentällä tsemppasi yhteensä 250 urheilijanalkua 60 ottelussa.

– Vilinää todellakin riitti. Yleisölaskuria meillä ei ole, mutta kyllä yleisöäkin oli ennätysmäärä oli. Pelaajia, valmentajia, erotuomareita ja talkoolaisia oli kaikkiaan noin 350. Ja paljon katsojia päälle. Buffet myi ennätysluvut ja grillimakkaraakin meni jo lauantain aikana 20 kilogrammaa, KU-68:n koripallojaoston puheenjohtaja Harri Jussila laskeskeli.

Turnauksessa pelattiin mikropoikien ja -tyttöjen sekä minityttöjen sarjat. Kangasalan Urheilijoiden isäntäjoukkueet selviytyivät mikropojissa toiseksi ja neljänneksi ja minitytöissä viidenneksi ja kuudenneksi. Mikropoikien turnausvoitto meni Nokia Yellow -joukkueelle. Mikrotyttöjen ykkönen puolestaan oli Pyrintö Warriors. Mikrotytöissä ei Pitkäjärvellä ollut kangasalalaisedustusta, sillä KU:n mikrotyttöjen joukkue koottiin vasta syyskuussa, joten kotiturnaus tuli vastaan hieman liian nopeasti. Minityttöjen ykköseksi pelasi Pyrintö White.

Jussila kertoi olevansa oikein tyytyväinen viikonlopun antiin.

– Hymyileviä Pikkususia oli paljon liikkeellä. Koripallo on tällä hetkellä hyvässä nousukiidossa ainakin Kangasalla ja lasten pallokoulut ovat täynnä, Jussila mietti.

KU-68 Ähinä nappasi mikropojissa hopeaa.
KU-68 Ähinä nappasi mikropojissa hopeaa.
Tampereen NMKY:n ja Äänekosken Huiman mikropojat vauhdissa.
Tampereen NMKY:n ja Äänekosken Huiman mikropojat vauhdissa.

 

 

 

 

 

 

 

Joukkueiden loppusijoitukset:

Mikropojat: 1) Nokia Yellow, 2) KU Ähinä, 3) Nokia Black, 4) KU Puhina, 5) RaPy, 6) Pyrintö -07, 7) Huima, 8) TaNMKY.

Minitytöt: 1) Pyrintö White, 2) Pyrintö Red, 3) BC Nokia, 4) FOA, 5) KU-68 White, 6) KU-68 Black, 7) Rapy Sininen, 8) RaPy Keltainen, 9) PirVi, 10) Pyrintö 05.

Mikrotytöt: 1) Pyrintö Warriors, 2) Nokia Yellow, 3) Nokia Black, 4) Pyrintö Heat, 5) RaPy Keltainen, 6) RaPy Sininen, 7) PirVi.