Pälkäneen miehet kukistivat Raholan pojat

Jaakko Saukkoselle ei löytynyt pysäyttäjää, kun Luja-Lukko aloitti koripallon nelosdivisioonataipaleensa helpolla voitolla.
Jaakko Saukkoselle ei löytynyt pysäyttäjää, kun Luja-Lukko aloitti koripallon nelosdivisioonataipaleensa helpolla voitolla.

Koripallon nelosdivisioonaan täksi kaudeksi nousseet Luja-Lukon miehet eivät saaneet täyttä käsitystä uuden sarjatason vaatimuksista, kun Raholan Pyrkivän kakkosjoukkue kaatui vierasottelussa 84–57.

Sarja-avaus oli miehet vastaan pojat -ottelu. Luja-Lukko juoksutti kentälle keskimitaltaan kymmenen senttiä pidemmän ja parikymmentä kiloa vahvemman miehistön. Rahkun juniorit eivät lähteneet edes haastamaan kokeneempiaan, vaan tyytyivät heittelemään kaukaa. Luja-Lukon äijät nostelivat valtaosan pisteistä helposti korin alta.

Jaakko Saukkonen oli Lielahdella elementissään. Kotijoukkue ei keksinyt keinoja 37 pistettä heittäneen Saukkosen pysäyttämiseksi. Niko Nurminen saalisti 15 pistettä ja Joonas Saukkonen, Tomi Ingman ja Juha Kuparinen kukin kymmenkunta pistettä.

Luja-Lukko ei päässyt sarja-avaukseen aivan ykkösmiehistöllä, vaan Jussit Romu ja Jokinen puuttuivat vielä kokoonpanosta.

Pälkäneen koripallomiehet pelaavat nelosdivarin ensimmäisen kotiottelunsa perjantaina, kun Vehmaisten Urheilijat vierailee yhteiskoululla. Ottelu alkaa kello 18.