RaLuLu jatkaa SM-karsintaa puhtaalla pelillä

RaLuLu juoksutti kentälle tuoreita pelaajia, kun LoKoKo kaatui SM-karsintasarjassa selvin lukemin.

Raholan Pyrkivän ja Pälkäneen Luja-Lukon yhteisjoukkue jatkaa tappiotta C-tyttöjen SM-karsintalohkon kärjessä. RaLuLu otti lauantaina kolmannen voittonsa, kun Loimaan Korikonkarit kaatui Tesoman kotiottelussa 59–24.

Kotijoukkue juoksutti kentälle tuoreita pelaajia, jotka eivät olleet avauskierroksilla kokoonpanossa. Ajatuksena oli peluuttaa 12 tyttöä tasaisesti ja pitää ottelussa kovaa vauhtia.

Suunnitelma toimi puolentoista jakson ajan. Hyvää yhteispeliä esittänyt RaLuLu oli siihen mennessä karannut selvään 26–4 johtoon. Paikkapuolustukseen siirtynyt LoKoKo onnistui kuitenkin ottamaan pelistä vauhdin pois.

Pelitempon myötä katosi myös peli-ilo. Kotijoukkueesta puolustussumpussa pärjäsivät lähinnä avausviisikon isot tytöt. He punnersivat tarvittavat pisteet ja tekivät tarvittavat korit. Kaikki kotijoukkueen pelaajat eivät kuitenkaan saaneet tavoiteltua sisäänajoa SM-karsintojen ilmapiiriin.

Etenkin kolmannella jaksolla kotijoukkue tyytyi loimaalaisten tahtiin. Päätösjaksolla RaLuLu oli taas selvästi pirteämpi, vaikka monesti on vaikea tavoittaa uudestaan kerran kadotettua pelirytmiä.

RaLuLu vierailee lauantaina Nokialla. Tiedossa on edellispelejä kovempi vastus, sillä SM-karsintasarjassa kolmantena oleva BC Nokia voitti Kangasalan ja Pyrinnön kakkosjoukkueen selvin lukemin, mutta avauskierroksen ottelussa Forssa oli vahvempi.