Parisuhdeilta Pälkäneellä

Tiina ja Mika Vehkasaari.
Tiina ja Mika Vehkasaari.

Pälkäneen seurakuntatalossa puhutaan huomenna torstaina puolison huomioimisesta ja siitä, kuinka puolisot voisivat oppia kertomaan tunteistaan ja tarpeistaan siten, että viesti tulee ymmärretyksi. Myös yhteisen ajan löytämisen haasteet kuuluvat illan teemoihin.

Parisuhdeillan vieraiksi saapuvat pirkkalalaiset Tiina ja Mika Vehkasaari. Heidän alustuksensa pohjautuu pitkälti omiin kokemuksiin: yrityksiin, epäonnistumisiin ja myös muiden parien tekemiin löytöihin.

Illan juontajat Sari ja Janne Vesto kertovat, että illasta saa enemmän, jos molemmat puolisot ovat paikalla, mutta yksinkin voi toki tulla mukaan.

”Yhteys arjen keskellä” otsikon saanut ilta alkaa aikuistoiminnan vastuuryhmän laittamilla kahveilla kello 18.15. Varsinainen ohjelma on noin 18.30–20.10 ja sen ajaksi on järjestetty lastenhoito alakerrassa.