Kunnan tukemia kesätöitä ehtii vielä hakea

Pälkäneen kunnan tukemia kesätöitä ehtii vielä hakea ensi kesäksi. Hakijoiksi ovat oikeutettuja vuosina 1998–2000 syntyneet pälkäneläiset nuoret, jotka eivät ole aikaisemmin olleet Pälkäneen kunnan kesätöissä kunnan yksiköissä tai yrityksessä.

Haku tapahtuu Kuntarekry.fi -palvelun kautta (työavain 99545). Hakuvaiheessa tulee valita työllistyminen kunnan omiin yksiköihin tai vaihtoehtoisesti työllistymisen paikalliseen yritykseen. Mahdollisia kesätyöllistäjiä löytyy yrityspankista, johon löytyy linkki Pälkäneen kunnan internetsivuilta.

Yrityspankki on maaliskuun kuluessa vielä täydentynyt, ja tarjolla on monipuolisesti eri alojen yrityksiä. Yritykset saavat nuorten palkkaamiseen 330 euron avustuksen. Kesätyön tulee kestää vähintään kaksi viikkoa ja 60 tuntia. Kunta puolestaan työllistää omiin yksiköihinsä kahdeksi viikoksi 16–18-vuotiaita nuoria.

Kesätyöhön liittyviä asioita voi tiedustella nuorisotyöntekijä Minna Rauakselta puhelinnumerosta 050- 595 0044.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?