Luopioisissakin kävellään naiselle ammatti

Kävele naiselle ammatti -tapahtumia on ollut ympäri Suomea, Pälkäneelläkin, jo aiemmin syksyllä. Suurin osa niistä oli valtakunnallisena tapahtumapäivänä 10. syyskuuta. Hämeessä kun ollaan, Luopioisissa lähdetään liikkeelle vasta lokakuisena tiistai-iltana 3.10. Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan, sillä meidän pienillä ja hitaillakin askelilla voidaan antaa heikoimmassa asemassa oleville naisille mahdollisuus suuriin, elämän muuttaviin askeliin.

Kävele naiselle ammatti-tapahtuma on Kirkon Ulkomaanavun ja Naisten Pankin kampanja, jolla kerätään varoja hauraampien maiden naisten toimeentuloa ja yrittäjyyttä. Naisten voimaantuminen ja toimeentulomahdollisuuksien parantaminen on tärkeimpiä keinoja poistaa köyhyyttä, se tukee perhettä ja koko yhteisöä.

Pälkäneen seurakunnan ja diakoniavastuuryhmän järjestämässä kävelytapahtumassa kierretään yhdessä muutama kierros kuntorataa, jonka jälkeen pääsee saunomaan, iltapalalle ja vaikka arpoja ostamaan Vohlisaaren kunnansaunalle. Vapaaehtoisella maksulla tuetaan Naisten Pankin arvokasta työtä. Kävelylle lähdetään Luopioisten liikuntapuistolta tiistaina 3.10 kello 17.30.