Koripallomiehet löylyttivät Hakan

Pälkäneen nuortunut edustusjoukkue aloitti koripallon nelosdivisioonakauden paikallispelillä. Ottelua Valkeakoskella isännöineen Hakan kolmossarjavisiitti jäi yhden kauden mittaiseksi. Toissa kevään nousukamppailussa valkeakoskelaiset kukistivat pälkäneläiset virolaisjätti Andrus Aleknavitsjusin johdolla. Nyt pälkäneläiset maksoivat kalavelkoja korkojen kanssa ja hakivat sarjapisteet lukemin 101–47.

Pälkäneen miesjoukkueen tulevaisuus näyttää valoisalta. Luja-Lukko vahvistui viime kaudeksi muutaman vuoden Pyrinnön riveissä pelanneilla omilla kasvateilla Erkki Ojalalla, Roope Taipaleella ja Jesse Malisella. Täksi kaudeksi Pälkäneen paitaan palasi Aleksi Juutinen, joka ehti napata Pyrinnössä B-junnujen SM-hopeaa ja pelata myös muutaman miesten ykkösdivisioonapelin. Lisää taitavia pelimiehiä kasvaa A-pojissa, jonka rinkiin kuuluu peräti 16 pelaajaa.

Avausottelussa Hakaa vastaan junnupelaajista tehokkain oli 21 pistettä upottanut Erkki Ojala. Kokeneesta kaartista isointa vastuuta kantoivat Jaakko Saukkonen (26 pistettä), Jussi Jokinen (14) ja Joonas Saukkonen (11). Roope Taipale kirjasi kymmenen pistettä, Aleksi Juutinen yhdeksän, Jesse Hankosalo ja Jesse Malinen neljä sekä Arttu Piirainen kaksi.

Kauden kotiottelunsa Luja-Lukko aloittaa perjantaina 20.10. kello 18 Koritehdasta vastaan.

Pälkäneen miesjoukkue nuortui taas täksi kaudeksi, mutta avausottelussa päävastuuta pistetehtailusta kantoi tuttu hahmo: Jaakko Saukkonen pussitti 26 pistettä.