Seurakunnan iltamissa maistellaan Lutherin ajan olutta

Lari Junkkari esitelmöi iltamissa Lutherin kolminaisuusopista.
Iltamissa nähdään myös Mikko Vaismaan stand up -esitys.

Kangasalan seurakunta järjestää 650-vuotisjuhlaviikollaan Luther-iltamat. Iltamissa esiintyvät pappi, kouluttaja ja olutharrastaja Lari Junkkari sekä stand up -koomikko Mikko Vaismaa. Junkkari esitelmöi aiheesta Lutherin kolminaisuusoppi: armo, elämä ja olut. Vaismaan stand up -esityksessä käsitellään muun muassa uskonpuhdistusta suhteessa meidän aikamme ihmiseen.

Illan aikana kuullaan myös musiikkia sekä nähdään juuri valmistunut videoesitys 250 vuotta täyttävästä Kangasalan kirkosta. Iltaan kuuluvat keskiaikainen iltapala ja maistiainen Luther-oluesta, joka on tehty samaan tapaan kuin olut tehtiin 500 vuotta sitten.

Pääsymaksulliset iltamat järjestetään Kangasala-talossa tulevana torstaina 2. marraskuuta kello 18. Tapahtuman järjestää Kangasalan seurakunta.