Luja-Lukon kotiavaus perjantaina

Pälkäneen Luja-Lukon miehet ovat aloittaneet koripallon nelosdivisioonan kahdella voitolla. Avauspisteet irtosivat paikallispelissä Hakalta, ja sunnuntaina kaatui Koriorit Tampereella.

Ottelun ensimmäinen kymppi oli molemmilta joukkueita nihkeää ja korit olivat harvassa. Luja-Lukko vei jakson 12-9 Jaakko Saukkosen johdolla.

Lämmittelyjakson jälkeen Luja-Lukko rellesti kaksi seuraavaa kymppiä ja tasoero alkoi näkyä. Toisen kympin Luja-Lukko vei 23–10 ja kolmannen 22–13. Tämän jälkeen ottelu oli ratkennut ja viimeisellä kympillä ve vain pelailtiin päätökseen.

Jaakko Saukkonen (26 pistettä) oli tutusti Luja-Lukon tehokkain. Muuten pisteet jakautuivat tasaisemmin: Jesse Hankosalo 14, Roope Taipale 10, Aleksi Juutinen ja Arttu Piirainen 5, Jesse Malinen ja Joonas Saukkonen 4, Jussi Palomäki 3 ja Matti Heikkilä 1.

Perjantaina kello 18 Luja-Lukko kohtaa yhteiskoululla Opetuslapset II:n, joka on Pälkäneen tapaan voittanut kaksi ensimmäistä otteluaan. Miesten kotiavaus siirtyi syysloman alla, kun vastustaja ei saanut joukkuetta jalkeille.

Jesse Honkasalo heitti 14 pistettä, kun Pälkäneen miehet kukistivat Koririt.