Edustuksilta täydelliset jäähyväiset

SB Lujan miesten ja naisten edustusjoukkueet pelasivat viikonloppuna viimeiset sarjaturnauksensa Luja-Lukko Areenassa Luopioisissa. Hallille jätettiin tyylikkäät jäähyväiset, sillä molemmat joukkueet kaappasivat nelosdivisioonapeleistään täydet pisteet.

Lauantaina omaa turnaustaan some-nostatuksen ja ämpäritäkyjen voimalla isännöinyt miesten joukkue niisti ensimmäisessä pelissä nokialaisen KrP III:n 5–2. Iltapelissä kaatui puolestaan RePlay selkein 7–2-lukemin. Voitoilla Luja paranteli asemiaan lohkossa ja hivuttautui kolmanneksi.

Sunnuntaina Lujan naiset puolestaan ottivat aamupelissään selkeän voiton MIG III:sta maalein 9–2 ja venyivät tiukaksi käyneessä iltapelissä RoPo:n kakkosjoukkuetta vastaan 4–3-voittoon. Kauden ensimmäiset voitot nostivat Lujan lohkossaan neljänneksi.

Vaikka edustusjoukkueet eivät Luja-Lukko Areenassa enää pelaakaan otteluita, pelataan hallissa muiden joukkueiden pelejä pitkälle kevääseen. Makeista voitoista huolimatta on enemmän kuin luultavaa, että myös edustusjoukkueet jatkavat harjoittelua Luja-Lukko Areenassa kauden loppuun asti.

”Pelaa!”, huutaa tuomari ja SB Lujan Joni Haataja (oikealla) tekee työtä käskettyä.