Kesään kahdella hopealla

Classicissa salibandya pelaava kangasalalainen Julia Woivalin teki alkukesästä onnistuneen äkkilähdön Sveitsiin. Varapelaajana alle 19-vuotiaiden maajoukkueessa MM-kisoissa ollut Woivalin sai kotiinsa puhelinsoiton heti ensimmäisen pelipäivän iltana kahdeksalta, kun joukkueeseen tarvittiin täydennystä loukkaantumisen vuoksi. Seuraavana aamuna kahdeksalta hän oli jo lentokoneessa matkalla Sveitsiin MM-kilpailuihin.

Läpimurtokauden pelannut Woivalin päätti salibandykautensa tuplahopeaan: kaulaan ripustettiin hopea paitsi MM-kisoissa myös salibandyliigan superfinaalin jälkeen.

– Superfinaalin tappiosta tuli suurempi harmitus kuin MM-finaalista. Minunhan ei alun perin pitänyt edes olla MM-kisoissa mukana, mutta lopulta saikin taistella kullasta. Tosi kiva, että sai olla mukana, hän sanoo.

Julia Woivalin pelasi kahdessa huippufinaalissa kevään päätteeksi. Nuori salibandypelaaja edusti MM-kisoissa Suomea ja salibandyliigan huipennuksessa Tampereen Classicia.