Helposti – ja muistiin jäävällä päivämäärällä – naimisiin hääillassa

Kangasalan seurakunta järjestää 18.8. kello 18 alkaen hääillan Kangasalan kirkossa. Illan tarkoituksena on tarjota vihittäville pareille ja heidän häävierailleen helppo ja tunnelmallinen vihkitilaisuus.

Illan aikana vihitään pareja puolen tunnin välein. Kukin pari saa siis oman vihkimisaikansa. Ideana on tulla vihityksi mahdollisimman pienillä ennakkojärjestelyillä. Halutessaan pari voi jättää myös häämusiikin kanttorin valittavaksi.

Jokainen hääpari saa vihkimisen jälkeen valokuvauksen sekä omaan hääjuhlaan mukaan otettavaksi pienen täytekakun. Vihkiminen ei vaadi erityisiä hääasuja: siistit, kirkkoon sopivat vaatteet riittävät.

Lisätiedot ja vihkimisajan varaukset tulee tehdä 31.7. mennessä Kangasalan seurakunnan kirkkoherranvirastoon puhelimitse 040 309 8000.