Rattijuopon auto suistui tieltä ja oli törmätä kaupan seinään

Auto vaurioitui ulosajossa pahoin.

Rattijuopon ajama auto suistui tieltä Kangasalla Kangasalantiellä Lidlin kohdalla sunnuntaina aamuyöstä. Auto oli erittäin lähellä törmätä kaupan seinään. Kuljettajaksi osoittautui vuonna 1970 syntynyt kangasalalaismies, joka puhalsi poliisin alkometriin lukemat 1,17 milligrammaa litrassa. Auto vaurioitui ulosajossa pahoin, ja kuski kuljetettiin hoidettavaksi Tampereelle Acutaan.

Poliisipartio oli kiinnittänyt huomiota miehen kuljettamaan autoon ennen ulosajoa, kun auto oli lähtenyt Nattarin yläbaarin parkkipaikalta vauhdilla liikenteeseen. Partio lähti ajamaan auton perään ja löysi tämän tieltä suistuneena Lidlin kohdalla.

Kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?