Mita Uiato jatkaa LP Kangasalan riveissä

LP Kangasalan lentopallon naisten Mestaruusliigajoukkue on tehnyt sopimuksen viime kauden amerikkalaispassarinsa Mita Uiaton kanssa. Sopimusneuvotteluita käytiin läpi kesän. Liigan ehdottomiin huippupassareihin viime kaudella kuuluneella Uiatolla oli myös Keski-Euroopassa, mutta hän itse halusi palata Suomeen ja Kangasalle. Monipuolisesta ja taitavasta pelurista odotetaan kokemuksensa myötä johtohahmoa nuorelle joukkueelle.

– Olen onnellinen sopimuksen syntymisestä pitkä väännön jälkeen.  Tiedän, että joukkue ja valmennustiimikin on uusiutunut, mutta uskon, että toinen kausi on itselleni vielä parempi kuin ensimmäinen. Toivon tietysti, että olemme korkealla Mestaruusliigassa ja etenemme myös Challenge Cupissa ensimmäistä kierrosta pidemmälle, Uiato toteaa.

Mita Uiato.