Avoin kirje Kangasalan uimahallin hallituksen jäsenille ja kaupunginvaltuutetuille

Mikä lie mielessä ollut uimahallin muutamalla hallitusjäsenellä, kun kelvottoman päätöksen juonivat, karsean kömmähdyksen aikaiseksi saivat, ja asioita aikaan saavaa ja suosittua supermimmiä, fiksua naista sortamaan rupesivat.

Huonosti harkittu päätöksenne heti perukaa.  Aikuisenkokoiset, vaan ei -tapaiset miehet pikimmiten Liinamaan Paulalta hartaasti anteeksi anokaa ja Paula takaisin kutsukaa! Eihän nyt tuommoista sovi temppua tehdä kelvolliselle toimen ihmiselle, uimahallin ja Kangasalan taivaan lahjalle suorastaan.

Puheenne pahat heti nyt pyörtäkää. Erehdystänne miehissä Paulalle pahoitelkaa, jos eivät vielä kielenne kunnolla anteeksipyyntöön taivu.

Liinamaan Paula on Kangasalan uusittavalle, upealle uimahallille hyvä ja edustava emäntä vielä vuosiksi eteenpäin, parahin asiakaspalvelija myös tulevan hotellin asiakkaille. Tehokkaalla työllään on hän saanut asiakasmäärät jatkuvaan nousuun ja talouden hyvälle mallille, tolalle toimivalle.

Rakennusinsinöörinä hän on hyvinkin asiainlaadun ja laidan ymmärtänyt ja pitänyt kalliin rakennuksen ja koko huushollin kunnossa. Tokkopa siihen olisi kukaan muu niin hyvin kyennyt.

Monenkin hatunnoston ja kunnioittavan kädenpuristuksen ansaitsee myös Paulan kiitelty suoritus laajennuksen käynnistämisessä ja valtion avustuksen saamisessa sen kustantamiseen. Kohta on kauan kaivattu, uusi upea allas meille valmiina.

Henkilökuntakin Kuohussa on ollut tyytyväinen työpaikkaansa ja johtajaansa. Hyvässä työilmapiirissä ovat saaneet työtänsä tehdä. Meitä asiakkaita on palveltu viimeisen päälle. Vaan ei ole iloa talossa enää, suru silmissä työtänsä tehdä koettavat.

Koko Kangasalan kaupungin maineen ovat harvat valitut nyt pahoin pilaamassa.

Viimeistään marraskuussa, kun uusitun uimahallin avajaisia juhlitaan, nähkäämme joukolla siellä Paula tuon lähiläänissäkin suositun liikuntalaitoksen johdossa jälleen – avajaisnauhaa katkaisemassa ja komeaa avajaiskakkua aloittamassa!

Mikko Kiio

Kangasala