Kiitos tuntemattomalle

Pysäköin tiistaina 4. syyskuuta noin kello 14.15 Pälkäneen S-Marketin parkkipaikalle. Kun nousin autosta, muuan mies, minulle tuntematon, tuli sanomaan, että auton ”ojanpuoleinen takarengas” on tyhjä. Ja niinhän se olikin.

Kiitän tätä ystävällistä tuntematonta, sillä kun minulla oli seuraavana päivänä tärkeä matka Tampereelle, tyhjä rengas olisi voinut aiheuttaa vaikka mitä, ja ainakin pilannut vanteen. Voi olla, että tämä hyvän työn tekijä on joku tuttu, mutta olen alkanut unohtaa aika paljon niin kasvoja kuin nimiäkin, joten älkää ihmiset loukkaantuko, jos en tunne tuttaviani, dementiaa se vaan on.

Paul Tiililä, 87

Pälkäne

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>