Edustuksen kotiturnaus käynnistää salibandykauden

Pälkäneen salibandykausi käynnistyy uudella Kostia-areenalla 29. syyskuuta, kun yhden nelosdivisioonassa vietetyn vuoden jälkeen kolmoseen palannut SB Luja isännöi sarjan avausturnausta. Kotijoukkue kohtaa kello 10 Kalvolan Keihään ja kello 19 LäySän Lopelta. Turnaus on ainoa tällä kaudella Pälkäneellä pelattava kolmosdivisioonan kotiturnaus.

Jo ennen sarja-avausta edustusmiehistö eteni Suomen cupin kolmannelle kierrokselle. 16. syyskuuta pelattavassa ottelussa vastus on kova, entisiä liigapelaajia vilisevä SC Lätty.

 

A-juniorit

SB Lujan A-juniorit pelaavat kaudella 2018–2019 Länsirannikon ja Sisä-Suomen yhdistettyä kakkosdivisioonaa. Joukkueen runko muodostuu monta vuotta yhdessä pelanneista 15-vuotiaista junnuista. He kamppailevat A-junnujen sarjassa itseään isompia vastaan, sillä ikäluokassa pelaavat vuosien 1998 ja 2003 välillä syntyneet pojat.

Kaikki 15–20-vuotiaat pelaajat ovat tervetulleita kokeilemaan treeneihin. Joukkueen harjoittelee Kostia-areenalla tiistaisin ja torstaisin kello 18.30–19.45.

D-poikien joukkue pelaa liiton kilpasarjaa. Ryhmässä on viitisentoista pelaajaa, mutta uusiakin mahtuu mukaan.

Sb Luja 06

12-vuotiaiden joukkue pelaa kaudella 2018–2019 Salibandyliiton Sisä-Suomen kilpasarjaa D2-pojissa.

Viime kaudella joukkue pelasi ensimmäistä vuotta kilpasarjassa. Sarjasta saatiin paljon oppia tulevaa kautta varten.

Joukkue harjoittelee kolme kertaa viikossa, pääsääntöisesti uudella Kostia Areenalla. Harjoitusvuorot ovat Kostia-areenalla maanantaina kello 19–20.30 ja keskiviikkona kello 18–19.15 sekä yhteiskoululla perjantaina kello 19–20.30.

Joukkueeseen kuuluu tällä hetkellä 15 pelaajaa, joista kolme pystyy pelaamaan myös maalissa. Maalivahdeille järjestetään yksilökoulutusta Ilveksen maalivahtivalmentajan Jukka Järvisen johdolla Kostia Areenalla joka toinen keskiviikko kello 17–18.

Kaikki salibandystä kiinnostuneet 06-ikäiset, ottakaa rohkeasti yhteyttä ja lähtekää mukaan joukkueen toimintaan.

Yhteystiedot:

joukkueenjohtaja Miia Haimi 040 3508599, miia.haimi@upm.com

päävalmentaja Kimmo Taipale 0440 200383, kimmo.taipale@hotmail.com

 

Sb Luja 08

Kymmenvuotiaat salibandyjunnut pelaavat kaudella 2018–2019 Salibandyliiton haastajasarjassa E2-pojissa. Joukkue harjoittelee viikoittain Kostia-areenalla maanantaisin kello 17.45–19 ja perjantaisin kello 17–18. Myös uudet pelaajat ovat tervetulleita.

 

Yhdeksänvuotiaiden salibandyjunnujen F-poikajoukkueessa pelaa viitisentoista poikaa. Alkavalla kaudella se lähtee liiton haastajasarjaan.

SB Luja 09

Pälkäneen Luja-Lukko/SB Lujan 2009 syntyneiden pelaajaringissä on tällä hetkellä 15 poikaa. Ryhmä on harjoitellut yhdessä vuodesta 2016 alkaen. Viime kaudella joukkue pelasi alueellista maakuntasarjaa varsin hyvällä menestyksellä. Kaudella 2018–2019 vastus tulee olemaan kovempi, kun joukkue pelaa Salibandyliiton Sisä-Suomen F2-poikien haastajasarjassa. Lisäksi joukkue osallistuu yksittäisin turnauksiin Pirkanmaan alueella.

Joukkue harjoittelee kaksi kertaa viikossa, joista maanantaisin uudella Kostia-areenalla ja torstaisin yhteiskoulun salissa. Valmennuksesta vastaavat Petri Ketola ja Mikko Helenius.

Lisätiedot: petri.ketola@gmail.com, p. 0400 791779

 

Salibandya naisille

SB Lujan naiset pelaavat Suomen Salibandyliiton aluesarjassa 4. divarissa. Tavoitteena on harrastaa salibandya rennolla otteella, mutta kuitenkin tavoitella voittoa jokaisesta pelistä.

Joukkue odottaa malttamattomana pääsevänsä testaamaan uuden areenan mattoa ja täysimittaista kaukaloa. Joukkueen kokoonpano on pääpiirteittäin lyöty lukkoon tulevalle kaudelle, mutta uusia naissalibandyn harrastajia toivotaan nousevan harrastevuorolta.

Naisten joukkueen valmentajana toimii Benjam Härkälä ja joukkueenjohtajana Tiina Knuutinen.

 

Salibandya tytöille

SB Luja järjestää harrastesalibandya 04–07 -syntyneille tytöille. Tytöt harjoittelevat torstaisin kello 17.30–18.30 ja odottavat innolla harjoitusten siirtymistä uudelle Kostia Areenalle. Tavoitteena on pelata kauden aikana ystävyysotteluita ja harjoitusturnauksia muita lähialueen tyttöjoukkueita vastaan.

Lisätietoja: valmentaja Tiina Knuutinen, p. 040 700 6865.

 

Harrastesalibandya naisille

Uudelle Kostia Areenalle perustetaan naisten salibandyn harrasteryhmä, joka keskittyy salibandyn pelailuun tavoitteena kunnon kohotus ja hyvä mieli. Harrasteryhmälle on varattu Kostia-areenalta vuoro sunnuntaisin kello 17–18.

Harrastesalibandyyn kaivataan vastuuhenkilöä.

Lisätietoja: Luja-Lukon toiminnanjohtaja Kimmo Ketola, p. 040 482 2255.