Tutkinnassa: Tukiasema yritettiin polttaa, vene katosi keskellä kirkasta päivää

Poliisi pyytää havaintoja tihutöistä

Kangasalan poliisi tutkii törkeän vahingonteon yritystä, jonka kohteena oli Asemantien varressa sijaitseva teleyhtiön tukiasema. Tukiasema oli lakannut toimimasta viime maanantaina 17.9. iltakymmenen aikaan. Syytä selvitettäessä kävi ilmi, että tukiasemakoppia oli yritetty polttaa. Poliisin mukaan tulipalo oli aiheuttanut toiminnan estäneen vian, mutta tukiasemakoppi ei kuitenkaan palanut kokonaan. Teolla olisi kuitenkin voitu aiheuttaa hyvin suuret vahingot.

Poliisi pyytää tapauksesta vihjeitä ja havaintoja. Todennäköisesti teko on tapahtunut iltakymmenen tuntumassa, mutta on mahdollista, että tuli on sytytetty jo jonkin verran aikaisemmin.

Lisäksi poliisia kiinnostavat vihjeet ja havainnot Vesaniemestä Kangasalta viime keskiviikolta. Vesaniemen venerannasta varastettiin 19.9. Buster-merkkinen moottorivene laituripaikastaan keskellä päivää, kello 11 ja 12 välisenä aikana.

Vihjeitä ja havaintoja tapauksista voi toimittaa poliisille sähköpostitse tutkinta.kangasala@poliisi.fi sekä puhelimitse 0295 445 475 kello 9–16 tai vastaajaan Pirkanmaan alueen vihjepuhelimeen 0800-90022.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?