Lempäälä haki kuudennen peräkkäisen voiton

Kakkossarjakauteen valmistautuva Luja-Lukko kärsi Kostia-areenan avausottelussa tappion itseään kovemmalle Rantaperkiön Iskulle. Sunnuntain treenipelissä oli tarjolla tasaisempi vastus, kun Lempäälän Jyry vieraili Pälkäneen uudella areenalla.

Kotijoukkue ei löytänyt Isku-ottelun kaltaista latausta, vaan vieraat veivät voiton lukemin 1–3 (18–25, 26–28, 17–25, 25–17). Haluttomasti pelanneen Luja-Lukon parhaimmistoon kuuluivat Jyryn syötöt mallikkaasti nostanut Joni Sokka sekä hyvällä prosentilla palloja tappanut hakkuri Aleksi Viitala.

Lempäälä on ottanut vahvan otteen pälkäneläisistä, sillä Jyry on vienyt peräkkäin kuusi kohtaamista. Luja-Lukko hakee latausta 7. lokakuuta käynnistyvään sarjaan keskiviikkona 26.9., kun Vilppulan Tähti saapuu Kostia-areenalle. Ottelu alkaa noin kello 19.30.

Jyry-ottelu keräsi lehtereille viitisenkymmentä katsojaa. Komea Kostia-areena on saanut liikkeelle myös uutta väkeä, ja ilmassa on orastavaa lentis- ja korishuumaa. Salibandyssa kotiturnauksia pääsee näkemään harvemmin.