Mikrotytöt aloittivat kautensa turnausvoitolla

Luja-Lukko palasi Loimaan turnauksesta pokaalin kanssa.

Pälkäneen Luja-Lukon 7–9-vuotiaat koripallotytöt aloittivat kauden Loimaan Mieleinen -turnauksella. Sarjamuotoisena pelattu mikrotyttöturnaus tarjosi hyvän tunnustelun pelitahtiin. Lisäksi kaikki Pälkäneen pelaajat onnistuivat korinteossa.

Pälkäne selvitti kahdella voitolla tiensä aina finaaliin asti. Loppuottelussa vastaan tuli Karkkilan Urheilijat, joka oli niinikään raivannut tiensä finaaliin kahdella voitolla.

Finaali oli alusta asti Luja-Lukon hallinnassa, mutta vastustajan ottaman aikalisän jälkeen ote hieman lipesi ja Karkkila kipusi jo kuuden pisteen päähän. Tyttöjen upea tsemppi ja hurja puolustus toivat kuitenkin pystin kotiin lukemin 32–18.

Pälkäneen mikrotytöt voittivat Loimaan turnauksen.