A-pojat avasivat helpolla voitolla

Ilmari Siiro nousi omiin korkeuksiinsa.
Tobin Gylling raivaa tietä korille.

Luja-Lukon A-pojat aloittavat kolmannen kauden A-poikien alueellisessa ykkösdivisioonassa. Joukkue jäi ”väärään sarjaan”, kun tie valtakunnallisiin sarjoihin ei auennut tasaisesta SM-karsintalohkosta.

Kostia-areenalla pelattu sarja-avaus porilaista BC Sisua vastaan tarjosi enemmän henkilökohtaisia taidonnäytteitä kuin tiivistä joukkuepeliä. Luja-Lukon pelaajat esittelivät yksi toisensa jälkeen kikkojaan, mutta puolustusinto oli huomattavasti laimeampaa.

Porilaisvastustaja ei pystynyt missään vaiheessa kotijoukkueen kyydissä, vaan Luja-Lukko rallatteli helppoon 110–39 voittoon. Korintekoharjoitus nosti pelaajien itseluottamusta, jolle on käyttöä, kun joukkue matkustaa viikonloppuna Turun NMKY:n vieraaksi. Seuraavassa kotiottelussa A-pojat kohtaavat Tampereen YMCA:n Kostia-areenalla sunnuntaina 14.10. kello 11.

Osa A-junnuista totuttelee myös miesten peleihin kolmosdivisioonassa. Täksi kaudeksi uudelle sarjatasolle noussut Luja-Lukko aloittaa sarjan lauantaina YMCA:n vieraana Tampereella. Miesten ensimmäinen kotiottelu pelataan lauantaina 13.10. kello 14, kun Pirkkalan Viri vierailee Kostia-areenalla.

Iiro Moisio punnertaa pisteitä korin alta.