Katja Linnainmaa suunnisti hopealle Oravatonnissa

Luja-Lukon Katja Linnainmaa pääsi ”podiumille” tuulettamaan Oravatonnin hopeaa yhdessä voittaja Helsingin Suunnistajien Ulla-Riina Mäntylän ja pronssia juosseen Kymin Suunnistajien Mette Soinin kanssa.

Pälkäneen Luja-Lukko menestyi mukavasti Turun seudulla viikonloppuna juostussa perinteisessä Oravatonni-suunnistuksessa. Parhaiten joukkuepisteitä kahmi Katja Linnainmaa kakkossijalla tyttöjen 15-sarjassa. Katja johti kisaa vielä kaksi rastia ennen maalia, mutta joutui taipumaan lopussa kahdeksalla sekunnilla hopealle. Poikien 10-sarjassa Onni Kinnunen otti hienosti kahdeksannen sijan kuusi minuuttia voittajan takana. Katjan ja Onnin tuomien joukkuepisteiden siivittämänä Luja-Lukko oli valtakunnallisessa joukkuekisassa 24:s, ja taakse jäi muun muassa nimekkäät hämäläisseurat Hämeenlinnan Suunnistajat ja rakas naapuri Valkeakosken Haka. Muut Luja-Lukon Oravatonni-joukkueen juoksijat olivat 10-vuotiaiden rastireitillä Ato Mattila (18:s), 9-vuotiaiden rastireitillä Kasper Ketola (20:s), tyttöjen 13-sarjassa Annukka Linnainmaa (26:s), 10-vuotiaiden rastireitillä Milla Suojoki (21:s) ja 9-vuotiaiden rastireitillä Hanna Suojoki (23:s).

Viikonlopun suunnistuksen kauden päätöstapahtumaa täydensi lauantaina juostu valtakunnallinen Nuorisoviesti Raisiossa, jossa Luja-Lukolla oli alle 12-vuotiaiden sarjassa joukkue Ato Mattila, Kasper Ketola, Hanna Suojoki, Onni Kinnunen, joka suunnisti yli 80 joukkueen joukossa hienosti 58:nneksi. Luja-Lukko tekee läheistä yhteistyötä nuorisotoiminnassa Valkeakosken Hakan kanssa ja myös nuorisoviestiin koottiin yhteisiä joukkueita, joissa juoksivat lukkolaisista Milla Suojoki sekä Annukka ja Katja Linnainmaa.