Katja Linnainmaa suunnisti hopealle Oravatonnissa

Luja-Lukon Katja Linnainmaa pääsi ”podiumille” tuulettamaan Oravatonnin hopeaa yhdessä voittaja Helsingin Suunnistajien Ulla-Riina Mäntylän ja pronssia juosseen Kymin Suunnistajien Mette Soinin kanssa.

Pälkäneen Luja-Lukko menestyi mukavasti Turun seudulla viikonloppuna juostussa perinteisessä Oravatonni-suunnistuksessa. Parhaiten joukkuepisteitä kahmi Katja Linnainmaa kakkossijalla tyttöjen 15-sarjassa. Katja johti kisaa vielä kaksi rastia ennen maalia, mutta joutui taipumaan lopussa kahdeksalla sekunnilla hopealle. Poikien 10-sarjassa Onni Kinnunen otti hienosti kahdeksannen sijan kuusi minuuttia voittajan takana. Katjan ja Onnin tuomien joukkuepisteiden siivittämänä Luja-Lukko oli valtakunnallisessa joukkuekisassa 24:s, ja taakse jäi muun muassa nimekkäät hämäläisseurat Hämeenlinnan Suunnistajat ja rakas naapuri Valkeakosken Haka. Muut Luja-Lukon Oravatonni-joukkueen juoksijat olivat 10-vuotiaiden rastireitillä Ato Mattila (18:s), 9-vuotiaiden rastireitillä Kasper Ketola (20:s), tyttöjen 13-sarjassa Annukka Linnainmaa (26:s), 10-vuotiaiden rastireitillä Milla Suojoki (21:s) ja 9-vuotiaiden rastireitillä Hanna Suojoki (23:s).

Viikonlopun suunnistuksen kauden päätöstapahtumaa täydensi lauantaina juostu valtakunnallinen Nuorisoviesti Raisiossa, jossa Luja-Lukolla oli alle 12-vuotiaiden sarjassa joukkue Ato Mattila, Kasper Ketola, Hanna Suojoki, Onni Kinnunen, joka suunnisti yli 80 joukkueen joukossa hienosti 58:nneksi. Luja-Lukko tekee läheistä yhteistyötä nuorisotoiminnassa Valkeakosken Hakan kanssa ja myös nuorisoviestiin koottiin yhteisiä joukkueita, joissa juoksivat lukkolaisista Milla Suojoki sekä Annukka ja Katja Linnainmaa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?