LP jatkaa tappioitta – ja ilman Thomasia

LP Kangasala venytti tappiottomien otteluiden putkensa jo viiden ottelun mittaiseksi lentopallon Mestaruusliigassa. Viime viikonloppuna joukkue pehmitti ensin liigan kärkikamppailussa Pihtiputaan Liigaplokin erin 3–0 (25–20, 25–21, 25–22), ja sunnuntaina taipua sai omalla kotikentällään Nurmon Jymy lukemin 2–3 (25–19, 25–15, 22–25, 19–25, 8–15).

Jymy aiheutti LP:lle kauden ensimmäisen pistemenetyksen ja oli jo kiinni voitossakin johdettuaan kolmatta erää 18–12, mutta kangasalalaisjoukkue kokosi itsensä viime hetkillä ja vertyi viemään sen ja kaksi seuraavaakin erää.

Viikonloppuna LP ilmoitti, ettei Trinidad & Tobagon Taija Thomas jatka joukkueessa. LP Kangasalan mukaan pelaaja ei lopulta osoittautunut profiililtaan sopivaksi joukkueen tarpeisiin. Uuden hakkurin hankinta on pohdinnassa, vaikka Jooa Hänninen onkin hoitanut pestiä alkukaudesta menestyksekkäästi.

Pelit jatkuvat LP Vampulaa vastaan Pitkäjärven kotikentällä ensi sunnuntaina. Ottelussa lienee ylimääräistä latausta ainakin kangasalalaisten päävalmentajalle Arttu Keräselle, joka luotsasi Vampulaa viime kevääseen asti.