LP Kangasala voittoputkessa cupin puolivälierään

LP Kangasala otti viikonloppuna voiton sekä Mestaruusliigassa että lentopallon Suomen cupissa. Lauantaina cup-ottelussa Kaukajärvellä kaatui Rantaperkiön Isku erin 0–3 (21–25, 23–25, 19–25), mikä merkitsi kangasalalaisille etenemistä cupin puolivälieriin. Puolivälierä pelataan keskiviikkona 14.11. Pitkäjärven koululla Oriveden Ponnistusta vastaan. Ottelu on LP:n seuraava kotipeli.

Voittoisa ote pysyi viikonloppuna myös liigassa. Kangasalalaisjoukkue pehmitti kotikentällään LP Vampulan luvuin 3–1 (25–19, 17–25, 25–23, 25–22) kyettyään olemaan kovempi erien ratkaisuhetkillä. Kotijoukkueen voimahahmoja olivat huimat 28 pistettä iskenyt virolainen Nette Peit ja LP:n riveistä ottelun parhaana palkittu keskitorjuja Taija Tikka, joka keräsi 11 pistettä.

Vampulan riveissä pelasi sadannen liigaottelunsa LP Kangasalaa aiemmin edustanut libero Emilia Sipilä.

Kuudennen voittonsa ottanut LP Kangasala jatkaa ainoana joukkueena ilman tappioita liigan kärjessä. Joukkueen pelit jatkuvat torstaina Hämeenlinnassa Lentopallokerhoa vastaan. Liigaa pelataan LP:n kotisalissa Pitkäjärvellä seuraavan kerran vasta sunnuntaina 18. marraskuuta.