Pyhäinpäivänä muistetaan vainajia

Lauantaina vietetään pyhäinpäivää, jolloin muistetaan kuolleita läheisiä. Kangasalan seurakunta kutsuu läheisensä menettäneet Kangasalan kirkon iltajumalanpalvelukseen lauantaina 3.11. kello 18. Iltajumalanpalveluksessa luetaan kuluneen vuoden aikana kuolleiden vainajien nimet sekä sytytetään jokaiselle kynttilä.

Kangasalan seurakunnan työntekijöitä ja vapaaehtoisia on tavattavissa Huutijärven kappelissa ja hautausmaalla lauantaina. Kappelissa on avoimet ovet rauhoittumista ja hiljentymistä varten. Iltapäivällä kappeliin voi tulla kuuntelemaan seurakunnan kanttorien soittamaa sello- ja urkumusiikkia kello 13−17.

− Tarjoamme hautausmaalla vierailijoille lämmintä mehua ja tukea sekä juttuseuraa sitä kaipaaville. Olemme paikalla teitä varten, seurakuntapastori Heidi Pitkänen sanoo.