Mikrotytöille niukat tappiot ja reilut voitot

Pälkäneen 7–9-vuotiaat koripallotytöt aloittivat mikrotyttöjen 1. divisioonakauden Turussa, jossa apuvalmentaja Ida Östringin alaisuudessa kohdattiin Salon Vilpas ja Turun Riento. Kotiintuomisina oli niukka neljän pisteen tappio Vilppaalle lukemin 36–32 sekä selkeä 52–34 voitto Riennosta.

Syyslomien jälkeen Nokian turnauksesta tuliaisena oli jälleen voitto ja tappio. Aamupeli BC Nokiaa vastaan oli aaltoileva. Alku näytti lupaavalta ja tytöt toteuttivat peliä suunnitellusti. Viimeisellä jaksolla tuomarin erikoiset ratkaisut sekoittivat kuviot ja Nokia karkasi viiden pisteen johtoon.

Luja-Lukko onnistui viimeisen kahdeksan sekunnin aikana korinteossa kahdesti ja laskuissa sekaantuneet pälkäneläisvalmentajat ehtivät jo hetken juhlia voittoa. Pienen tarkistuslaskennan jälkeen oli nieltävä pisteen tappio lukemin 33–32.

Leuka rintaan ja evästä naamariin. Ruokatankkauksen jälkeen pälkäneläisten sisuuntumisen sai tuta Tampereen Pyrintö. Luja-Lukko puolusti ja taisteli päivän toisessa voiton pelissä lukemin 49–34.

Kausi jatkuu lauantaina yhteiskoululla kello 11.30. Vastassa on viime kauden hopeajoukkue Feeniks Basket.

Valmentajan tähdistö Nokian turnauksessa:

***Elsi Jokinen

**Aino Vuotari

*Sonja Tuhola