Luja-Lukolle avaustappio hyvän kirin jälkeen – perjantaina haetaan alkua uudelle voittoputkelle Janne Heikkisen Kuortaneen kustannuksella

Häijään Äijät osoittautui painajaiseksi Luja-Lukon lentopallojoukkueelle muutenkin kuin nimensä puolesta kakkossarjassa. Äijät aiheutti pälkäneläisjoukkueelle sen kauden ensimmäisen tappion.

Toisaalta Luja-Lukko karisteli pahat unet silmistään ja mielestään vielä saman pelin aikana, kun sitkeä joukkue kiri hyvällä pelillä 2–0-tappioasemasta tasatilanteeseen. Voittokaan ei lopulta ollut kaukana; Luja-Lukko pääsi viidennessä erässä kokeilemaan ottelupallon voittoa.

Kotijoukkue Äijät pystyi puolestaan venymään loppumetreillä ja säilyttämään kasvonsa 3–2 (25–19, 25–18, 16–25, 13–25, 17–15) -voitolla. Pälkäneläisvieraita lämmittivät tappiosta huolimatta luonnollisesti sekä yksi piste että sen tuonut nousu.

Ensi viikonloppuna Luja-Lukko isännöi Kostia-areenalla Kuortanetta. Vieraiden peliä johtaa entinen maajoukkuepelaaja Janne Heikkinen. Ottelu pelataan poikkeuksellisesti – mutta vuosien saatossa Lukko-fanien selkäytimeen eittämättä iskostuneeseen ajankohtaan – perjantai-iltana.