Taika-Petteri esiintyy kymppisynttäreillä Pälkäneellä

Keskiviikkona 21. marraskuuta juhlitaan yhteisiä kymppisynttäreitä ja lasten oikeuksien päivää Pälkäneen seurakuntatalolla kello 18. Juhlassa esiintyy Taika-Petteri. Taika-Petteri on vatsasta puhuja, jonglööri ja beatbox-artisti. Esiintymisnumeroissa seikkailevat Jakke Jääkarhu, Valtteri Ankka, ujo Orankigutangi sekä esitysten ehdoton tähti Nikke Hakkarainen.

Juhlassa lapset voivat itse kokeilla jonglööraamista Taika-Petterin avustuksella. Keskeistä esityksissä onkin tiivis vuorovaikutus yleisön kanssa ja lämminhenkinen huumori. Taika-Petteri on myös televisiosta tuttu.

Mukaan juhlaan ovat tervetulleita 10-vuotiaiden lisäksi kaikki kouluikäiset lapset, perheenjäsenet, kaverit ja ihan kaikki halukkaat. Juhlaan ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Tarjolla on kaikille synttärikakkua sekä pieni lahja tänä vuonna kymmenen vuotta täyttäneille tai täyttäville.

Kauempaa pääsee mukaan ilmaisella bussikyydillä. Bussi kulkee seuraavasti: Rautajärvi kello 17.15 – Luopioinen kello 17.30 – Aitoo (kylän pysäkki) kello 17.45 (kyytiin voi hypätä matkan varreltakin). Takaisin lähtö on noin kello 19.45.