LP koki tappion Sloveniassa

Slovenialainen Nova Gorica oli kangasalalaisittain turhan tyly emäntä lentopallon Challenge cupin ottelussa torstaina. Kotijoukkue otti LP Kangasalasta voiton erin 3–0 (25–18, 25–22, 25–13) ja jätti LP:n mekloisen urakan äärelle. Joukkueet kohtaavat uudelleen Pitkäjärvellä keskiviikkona 5.12., ja LP:n olisi kuritettava slovenialaisjoukkuetta yhtä armottomasti säilyttääkseen mahdollisuuden edetä 16 parhaan joukkoon.

LP lähti Sloveniaan niskassaan kaksi liigatappiota, joista tuorein tuli kotisalissa LP Viestiä vastaan. Ilman ykköspassariaan pelannut LP Kangasala kykeni haastamaan Viestin kahdessa erässä, mutta salolaiset pitivät pintansa.

 

Naisten Mestaruusliiga 21.11. Pitkäjärvellä.

LP Kangasala – LP Viesti 0–3 (21–25, 23–25, 17–25)

HEI, LÖYSIT KIINNOSTAVAA SISÄLTÖÄ!

Kirjaudu sisään tai luo tunnukset ilmaiseksi.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>