Verotuloja miljoona euroa enemmän, maanhankintaan 400 000 euroa – tämän vuoden talousarvioon määrärahamuutoksia Kangasalla

Sosiaali- ja terveyskeskus on Kangasalla ylittämässä talousarvionsa tänä vuonna noin 3,7 miljoonalla eurolla. Ylityksestä 3,3 miljoonaa euroa kohdistuu Pirkanmaan sairaanhoitopiirin erikoissairaanhoitoon, 200 000 euroa sijaisperhehoitoon ja 200 000 euroa tehostettuun palveluasumiseen.

Kaupungin teknisessä keskuksessa vuokrattujen tilojen kulut ovat ylittymässä vajaalla 360 000 eurolla, ja myös maanhankinnan investointimäärärahat ylittynevät noin 400 000 eurolla.

Sen sijaan yhteisöverotuottojen on arvioitu ylittyvän 800 000 euroa yritystoiminnan vilkastumisen seurauksena, ja kiinteistöverotuottojakin arvioidaan kertyvän 200 000 euroa ennakoitua enemmän. Kaupungin vuokratonttien kysynnän kasvu on tuomassa vuokratuottoja 300 000 euroa enemmän kuin alun perin arvioitiin.

Valtuusto hyväksyi kaupunginhallituksen esittämät määrärahamuutokset marraskuun kokouksessaan.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>