Jatkopaikka jäi haaveeksi – slovenialaisvieras liian kova LP:lle

LP Kangasalan europelit tulivat tämän kauden osalta päätökseen keskiviikkona. Lentopallon Challenge cupin avauskierroksen toisessa osaottelussa Pitkäjärvellä slovenialainen Nova Gorican Gen-i Volley otti voiton erin 0-3 (17-25, 19-25, 16-25). Vaikka kotijoukkue venyi välillä huippusuorituksiin ja ottelussa nähtiin useita pitkiä palloralleja, pelasi vierasjoukkue kokonaisuutena virheettömämmin. Ottelu keräsi Pitkäjärvelle vajaa 400 katsojaa.

Gen-i Volley oli voittanut jo joukkueiden ensimmäisen kohtaamisen viime viikolla Sloveniassa myös 3-0-lukemin.

LP Kangasala jatkaa pelejään Mestaruusliigassa sunnuntaina OrPon vieraana. Pelitahti on tiivis: ennen joulutaukoa LP kohtaa OrPon lisäksi vielä LP Vampulan, Hämeenlinnan ja Kuusamon Pölkyn.

LP ei kyennyt eurovoittoon Pitkäjärvellä keskiviikkona.