Seurakunnan perhekerhojen toiminta alkaa ensi viikolla

Pälkäneen seurakunnan perhekerhot kokoontuvat keväällä joka viikko tiistaisin Pälkäneen seurakuntatalossa sekä perjantaisin Luopioisten seurakuntakeskuksessa kello 10–12 alkaen viikolta 3. Kerhot aloitetaan pienellä hartaushetkellä, jossa sytytetään kynttilät ja lauletaan oma kerholaulu Jumalan kämmenellä. Hartauden jälkeen alkaa vapaampi osio. Silloin lapset saavat leikkiä leluilla tai askarrella yhdessä aikuisen kanssa. Aikuiset voivat myös keskustella keskenään ja tutustua toisiin samassa tilanteissa oleviin perheisiin. Joskus aikuisille voi olla omaakin ohjelmaa ja yhteistä keskustelua jostakin lapsiperheitä koskevista aiheista.

Kerhon lopussa on pieni leikkituokio, sadun lukeminen tai jokin muu yhteinen mukava toiminta. Loppulaulun jälkeen siirrytään syömään keittolounasta. Keiton hinta on 3 euroa / perhe. Lopuksi vielä juodaan jälkkärikahvit ja – mehut pienen makean palan kanssa.

Kerho on tarkoitettu kaikille äideille, isille, hoitajille, mummoille ja papoille ja tietysti perheen pienimmille. Kerhosta löytyy aina joku rauhallisempi paikka, joten sinne voi tulla myös ihan pienen vauvan kanssa. Pieni vauvakin nauttii toisten lasten seurasta, lauluista ja leikeistä.

Iltaperhekerho kokoontuu kevään aikana Pälkäneen seurakuntatalossa kolme kertaa (31.1., 28.3., 9.5.) ja Luopioisten seurakuntakeskuksessa kaksi kertaa (6.2. ja 8.5.). Näihin kerhoihin ovat tervetulleita myös perheet, joiden lapset ovat päivähoidossa, esiopetuksessa tai koulussa. Iltaperhekerhoissa askarrellaan, hiljennytään, lauletaan, leikitään ja tarjotaan illan päätteeksi iltapalaa.

Lisätietoja voi kysyä Marja Lepistöltä puhelimitse 040 712 0571 tai sähköpostitse marja.lepisto@evl.fi.