RaLu nöyrtyi sarjakärjelle

Roosa Taipale oli RaLun pirtein pelaaja.

Koripallo

Pälkäneen ja Raholan 17-vuotiaiden tyttöjen yhteisjoukkue RaLu lähti syksyn rökäletappion myötä Ringside-peliin selkeästi haastajana. Ralu hävisikin sarjaa johtavalle espoolaisjoukkueelle pistein 49–82.

Valmennukselle ongelmia aiheutti terveystilanne – neljä juoksuvoimaista takamiesosaston pelaajaa oli poissa pelistä.

Ringsiden joukkue jaksoi puolustaa todella aggresiivisesti koko ottelun ja käänsi sen itselleen kovan fyysisen kuntonsa ansiosta. Ottelu ratkesi RaLun pallon menetyksiin, joista Ringside teki 34 pistettä. Selkeistä numeroista huolimatta ottelussa oli paljon hyvää ja pelillinen ero joukkueiden välillä oli syksystä kaventunut.

Kentän parhaana pelaaja hääri 30 minuuttia pelannut RaLun Roosa Taipale, joka pussitti 18 pistettä ja kahmi 10 levypalloa. Koko ajan peliään parantanut Hanna Hirvonen teki 12 pistettä ja ja nappasi 9 levypalloa.

RaLu jatkaa sarjassa jaetulla kakkospaikalla. Sarja jatkuu sunnuntaina EBT:tä vastaan Espoossa.