Historiallinen fantasia ja nuoret osaajat hurmaavat lavalla

Harjoitusten tunnelmaa. Kuva: Johanna Jeronen

Historiallinen fantasiamusikaali Hullu prinssi saa kantaesityksensä Kangasala-talossa tulevana torstaina. Koko perheen musikaali sekoittaa nykyaikaa ja mennyttä, kun nuori tyttö Martina seikkailee historian merkkihenkilöiden kanssa polveilevan juonen pyörteissä ajasta toiseen.

2000-luvun tyttö Martina Meri siirtyy unessa Mark Twainin tai Jalmari Finnen tarinoiden hengessä Katarina Jagellonican ja Suomen herttua Juhanan hääpäivään vuonna 1562. Hän kohtaa lukuisia Turun herttuan hovin hahmoja sekä kiireisen hovikirjurin nimeltä Finne.

Teatteriammattilaiset ovat luoneet teoksen yhdessä Kangasalan lukion opiskelijoiden kanssa. Käsikirjoituksesta ja laululyriikoista vastaa Hanna Suutela, musiikin sävellyksestä ja sovituksesta Maija Koskenalusta ja ohjauksesta ja esitysdramaturgiasta Disa Kamula.

 

Esitykset Kangasala-talossa:

  • Ensi-ilta to 17.1. klo 19 (loppuunmyyty)
  • pe 18.1. klo 19
  • la 19.1. klo 14 ja klo 19
  • ma 21.1. klo 19
  • ti 22.1. klo 19
  • pe 25.1. klo 19
  • la 26.1. klo 14