Höylä syttyi palamaan Pälkäneen Puulevyn hallissa

Höylä syttyi palamaan Pälkäneen Puulevyn teollisuushallissa tiistaina Pälkäneellä. Hälytys palosta tuli iltapäivällä kello 13.20. Palo ehti levitä Onkkaalantien ja Oskarintien risteyksessä sijaitsevan puuntyöstöyrityksen purunpoistoputkistoon. Työntekijöiden tekemä alkusammutus kuitenkin rajasi paloa onnistuneesti, ja pelastuslaitos ja sen ensimmäisenä paikalla ollut Onkkaalan VPK:n yksikkö saivat tulipalon hallintaan nopeasti. Tilanteesta selvittiin ilman henkilövahinkoja. Omaisuusvahingot rajoittuivat palaneeseen höylään.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?