Rattijuoppo kaasutteli autoaan ojassa Aakkulantiellä

Poliisi tapasi hyvin päihtyneen miehen kaasuttelemasta ojaan ajanutta henkilöautoa Kangasalan Aakkulantiellä maanantai-iltana. Vuonna 1953 syntynyt kangasalalaismies kiisti ajaneensa autoa ja kertoi, että kulkuneuvo on ollut jo kauan ojassa. Tapauksesta ilmoittanut oli nähnyt miehen aiemmin ajamassa Aakkulantiellä vastaantulevien kaistalla.

Ojassa autoaan kaasutellut mies puhalsi alkometriin 0,97 milligrammaa litrassa eli noin kaksi promillea. Häntä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

 

Alaikäinen kaahasi Kangasalla

17-vuotias mies hurjasteli perjantai-iltana Kangasalla valtatie 12:lla Pälkäneen suuntaan.

Kangasalan kirkonkylän rampin kohdalla auton nopeudeksi mitattiin 135 kilometriä tunnissa, kun nopeusrajoitus on 80 kilometriä tunnissa. Vuonna 2001 syntynyt mies on saanut ajokortin alaikäisenä poikkeusluvalla. Nyt hänet määrättiin ajokieltoon. Häntä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?