Kangasalan uusi matkailuesite ilmestyy helmikuun alussa

Uusi matkailuesite ilmestyy helmikuun alussa.

Helmikuun alussa ilmestyvä Kangasalan uusi matkailuesite tarjoaa vinkkejä lähimatkailuun. Sekä ilmeeltään että sisällöltään uudistunut esite on toteutettu sekä paperimuodossa että sähköisenä. Kangasalan matkailua kehitetään Visit Kangasala -nimen alla, ja nyt myös matkailupuolen ilme noudattaa Kangasalan kaupungin viime vuonna uusittua brändiä. Tulossa ovat myös uusitut www.visitkangasala.fi nettisivut.

Uudessa esitteessä nostetaan esiin Kangasalan monipuolista tapahtumatarjontaa sekä annetaan ideoita siitä, mitä lähiluonto Kangasalla voi tarjota. Esitteen kuvien hankkimiseksi on tehty aktiivista yhteistyötä Kangasalan Kameraseuran kanssa.

Esitteitä voi noutaa helmikuusta lähtien muun muassa Kangasalan kaupunginvirastolta ja Mobiliasta. Esite on toteutettu Business Kangasala Oy:n sekä Kangasalan matkailurengas ry:n yhteistyönä.