Pekka Simojoki ja Wonderful Land Pälkäneellä

Pekka Simojoki.

Sunnuntaina 20. lokakuuta Pälkäneellä on kahden gospelkonsertin ilta. Kello 16 Nuijalla esiintyy nostalgiabändi Wonderful Land. Kello 18 voi siirtyä kuuntelemaan Pekka Simojokea Pälkäneen kirkkoon. Molempiin konsertteihin on vapaa pääsy.

Wonderful Land.

Wonderful Land -yhteen ohjelmistossa on hengellisen musiikin klassikoita 1950- ja 1960 –luvuilta. Konsertissa kuullaan sekä kotimaisia että ulkomaisia gospelkappaleita, joita ovat aiemmin versioineet esimerkiksi Pro Fide, Elvis, Johnny Cash ja The Joystrings. Sovitusten ja soundien lisäksi tunnelmaan pyritään myös live-esiintymisissä: lavalla nähdään fiftarikampauksia, kellohameita, tummiin pukeutuneita miehiä ja vanhoja soittimia. Konsertin järjestää Pälkäneen Katukappeli.

Toisen konsertin artisti, lauluntekijä Pekka Simojoki, on vieraillut Pälkäneellä useasti. Tämänkertaisen trubaduurikonsertin järjestää Pälkäneen seurakunta. Illan otsikkona on Pysähdy, Hengähdä, Nauti. Simojoki esittää konsertissa monia tuttuja ja myös joitakin uudempia laulujaan. Joitakin lauluja lauletaan myös yhdessä. Illan päätteeksi on tarjolla teetä ja voileipää kirkon takaosassa.