Luja-Lukon tytöt hävisivät

Pälkäneen Luja-Lukon 14-vuotiaat koripallotytöt hävisivät selkein numeroin Tampereen Pyrinnölle.

Mikä ottelu: 3.11. PäLuLu – Pyrintö white U14-tyttöjen SM-karsinta

Ennakkoasetelma: Pyrintö on sarjan kärkijoukkueita, vaikka onkin sarjataulukossa vasta viides.

Miten kävi: PäLuLu – Pyrintö white 42–83 (16-26, 9-22, 10-15,7-20)

Ratkaisu: Ottelun ratkaisu tuli toisella jaksolla, kun kotijoukkueen heitot eivät löytäneet koriin, ja Pyrintö pääsi rokottamaan siirtymähyökkäyksistä. Puoliajan jälkeen sisuuntunut kotijoukkue pelasi hyvin, mutta eroa ei saatu kurottua kiinni. Viimeisellä jaksolla, sitten bensa loppui ja Pyrintö repäisi lisää eroa.

Onnistuja: Luja-Lukon Sanni Ketola onnistui (10 pistettä) ajoillaan rikkomaan Pyrinnön puolustusta.

Oho! SM-karsintaa tuomittiin vain yhdellä tuomarilla.

Entä nyt: Seuraavaksi 9.11. Kaarinassa Luja-Lukko ottaa mittaa Ura basketista. Tämän jälkeen on vielä 30.11. tai 1.12. sijoitusturnaus, josta viisi parasta joukkuetta lunastaa paikan kevään SM-sarjaan.